Kontakt NorTekst

Har du en tekst, du skal have oversat, eller har du spørgsmål? Så ring til os på +45 22 62 20 64, eller skriv til os her på siden – så kontakter vi dig hurtigst muligt.

NorTekst
Vibeengen 1
8240 Risskov

Mail: nortekst@nortekst.dk
Telefon: +45 22 62 20 64

360online har brugt NorTekst til forskellige oversættelses opgaver, tekst til hjemmesider, GDPR, SEO, Facebook og Adwords. Nortekst har altid leveret præcise tekster der har formidlet budskabet til tiden, og er glad for at fortsætte samarbejdet.

Niels Adolfsen, 360online

Jeg har brugt NorTekst til oversættelser af tekster til norsk og svensk i forbindelse med at jeg har udvidet min forretning. NorTekst har forstået at oversætte teksterne så det ikke bare har været en oversættelse, men sådan at hele ideen med og kulturen i min virksomhed er blevet oversat.

Claus Michael Sørensen, Voksdugen.dk

Vi har siden 2012 samarbejdet med Trine Carstens, der næsten ugentligt oversætter vores tekster til norsk til Skoringens website, nyhedsbreve, SoMe, artikler m.m. Det er altid en fornøjelse at samarbejde med Trine, der både er meget dygtig, fleksibel, hurtig og udfører arbejdet til en god pris. Vi kan varmt anbefale at samarbejde med Trine.

Mille Toft Schou Marketingchef , Shoe-d-vision

Trine har hjulpet os rigtig meget. Hun har oversat vores tekster – selv med kort varsel. Hun formår at oversætte fra dansk til norsk, så sproget passer til vores norske kunder. Jeg vil helt klart anbefale Trine og hendes oversættelsesevner til alle jer andre der ønsker at få skabt en kundebase i Norge. Toppoint herfra!

Jeanette Holbech Hansen, Cofman.com

Igennem 5 år har Trine været Skoringens faste samarbejdspartner, når det gælder oversættelser af tekster til online medier. Og det er med god grund. Trine er grundig, hurtig og forstår at sætte norsk præg på vores tekster. Vigtigst af alt er hun fleksibel over al forventning, og er ofte vores redningskvinde, når vi har brug for en tekst her og nu. Kombinationen af fleksibilitet, kvalitet og fair priser fås ikke andre steder, og vi giver vores varmeste anbefalinger til Trine.

Julie Vinther Johansen, Digital Content Ansvarlig , Skoringen

Jeg vil gerne vide mere …